Alv Logo

Videograf / klipper.

Videoserien har blitt fundamentet i markedsføringen vår og en av de viktigste aktivitetene vi gjør for å vise hvem Alv er. Nå ser vi etter deg som ønsker å ta den et hakk videre.

Når vi nå runder 100 episoder av vår ukentlige videoserie, hvor vi viser hvordan vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap, er vi klare til å ta neste steg. Vi ser derfor etter en ny videograf/ klipper til vårt interne markedsføringsteam.

Alv er et IT-konsulentselskap som siden oppstarten i 2019 har vokst til over 30 ansatte. Vi holder til i helt nye lokaler på Youngstorget i Oslo og de neste årene sikter vi mot 100 ansatte.

For å oppnå dette søker vi deg som ønsker å ta videoserien og våre interne innholdsproduksjon et hakk videre, samt komme med forslag til nye spennende ideer som vi kan sette strøm på. Videoserien har blitt fundamentet i markedsføringen vår og en av de viktigste aktivitetene vi gjør for å vise hvem Alv er.

Stillingsprosenten kan variere ut i fra hvem du er. Er du den vi ser etter og er på utkikk etter fulltidsjobb? Da gir vi deg gjerne en 100 % stilling. Er du student, og en killer i videoproduksjon? Da tilpasser vi oss.

Hvem ser vi etter?

  • Du brenner for å filme og redigere.
  • Du har erfaring med Final Cut / Adobe Premier eller lignende.
  • Du er fremoverlent og initiativrik.
  • Erfaring med fotografering og tilhørende redigeringsverktøy er et pluss.

Hvem er vi, og hva kan vi tilby?

De fleste hos oss er konsulenter innenfor systemutviklingsdomenet, og jobber ute hos ulike kunder. Dette kan være selskaper som NRK, Toll, Aize, Fortum osv. Siden oppstarten i 2019 har vi hatt et stort fokus på ekstern markedsføring i digitale kanaler. Aktivitetene vi har gjort har blitt lagt merke til, og vi har på kun to år fått en solid posisjon i markedet.

Vi prøver alltid å utfordre det som er satt. Vi mener vi gjør ting annerledes, og litt bedre. For å vise dette utover å skrive flotte tekster bestemte vi oss under oppstarten i 2019 for å dokumentere hele oppstarten av selskapet gjennom en ukentlig videoserie.

Du vil få en sentral rolle i planlegging og produksjon av videoserien, samt bidra inn i å utvikle nye konsepter.

Som selskap er vi opptatt av å ha få regler, og ha tillit. Se full oversikt over gode i Alv i vår PersonAlvHåndbok: alv.no/om-oss/personalvhandboka

Her kan du bla deg gjennom alle episoden av videoserien: alv.no/videoserie

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Alv? Les mer om livet i Alv her: alv.no/om-oss/livet-i-alv

Lurer du på noe må du gjerne sende en mail til jakob@alv.no, eller ta kontakt med meg på LinkedIn: linkedin.com/in/jakobgjellestad

Ser frem til å høre fra deg!


LEGG IGJEN KONTAKTINFORMASJONEN DIN HER, SÅ TAR VI KONTAKT MED DEG!

Vi kommer til å be deg sende over CV og eventuelt andre ting vi trenger for å vurdere deg for stillingen. Du kan gjerne sende din CV til oss på hei@alv.no allerede nå. Vi gleder oss til å høre fra deg!