Alv Logo

Graduate - Data Engineer.

Vi ser etter nyutdannede til vårt graduateprogram som starter i August 2022!

Vi ser etter nyutdannede til vårt graduateprogram som starter i August 2022!

Alv er et konsulentselskap som setter konsulentenes utvikling og kompetanseheving høyt. Som Alv konsulent skal man lære nye ting, utvikle seg både som konsulent og som utvikler.

Dette er viktig i arbeidslivet, men kanskje enda viktigere for nyutdannede, for det er etter endte studier man skal koble opp det man har lært, med praksis i arbeidslivet. Vi mener den beste måten å gjøre det på er å gå ut i et kundeprosjekt sammen med konsulenter fra Alv. Og det er nettopp det du gjør i Alv - vi starter selvfølgelig graduateprogrammet vårt med intern kursing, sånn at du har et godt grunnlag, før du går ut til en av våre kunder sammen med en senior utvikler som har ansvaret for å jobbe med deg, og følge deg opp i det du tar steget ut som konsulent.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker å starte karrieren din etter studiene innen data og analyse. Du har studert data, informatikk eller IT relaterte fag. Du synes det er spennende å jobbe med data og analyse, og ønsker å lære deg mer om alt fra ETL utvikling, datavarehus, data visualisering, og kanskje også mer om kunstig intelligens og maskinlæring.

Om du har gjort det bra på skolen er det kjempebra, men mer enn hvordan du gjorde det i matte 3, ser vi først og fremst etter graduates som har noe arbeidserfaring, gjerne gjennom deltids og sommerjobber, hobbyprosjekter eller i interesseorganisasjoner på studiene. Synes du i tillegg at det er morsomt å jobbe sammen med andre for å utvikle en løsning, høres du ut som en som kan passe perfekt i Alv!

Last opp CV og karakterer fra studiene, så vurderer vi deg for graduateprogrammet vårt.

Vi ser frem til å motta søknaden din!

LEGG IGJEN KONTAKTINFORMASJONEN DIN HER, SÅ TAR VI KONTAKT MED DEG!

Vi kommer til å be deg sende over CV og eventuelt andre ting vi trenger for å vurdere deg for stillingen. Du kan gjerne sende din CV til oss på hei@alv.no allerede nå. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Alv © 2023