Alv Logo

Intern innholdsproduksjon.

Vi har store planer om å utvide markedsavdelingen ytterligere, og nå søker vi deg som enten studerer innholdsproduksjon, eller har en sterk interesse for foto- og videoproduksjon.

Vi prøver alltid å utfordre det som er satt. Vi mener vi gjør ting annerledes, og litt bedre. For å vise dette utover å skrive flotte tekster bestemte vi oss under oppstarten i 2019 for å dokumentere hele oppstarten av selskapet gjennom en ukentlig videoserie. Videoserien har blitt fundamentet i markedsføringen vår, og vi søker nå en med sterk interesse for video til å være med å ta videoserien et hakk videre!

Vi har som mål å bli best i bransjen på produksjon og digital markedsføring i Norge.

Det stopper naturligvis ikke bare med videoserien. Etter oppstarten i 2019 har vi i dag blitt 27 medarbeidere, med mål om å bli 40 innen utgangen av året. For å lykkes i dette, er vi nødt til å gire opp. Vi har som mål å bli best i bransjen på produksjon og digital markedsføring i Norge. Vi samler flere dyktige personer under samme tak med kompetanse på alt fra video og foto til performance marketing. Vi har store planer for å utvide markedsavdelingen ytterligere, og nå søker vi deg som enten studerer innholdsproduksjon, eller har en sterk interesse for foto- og videoproduksjon. Du vil få en sentral rolle i planlegging og produksjon av videoserien, samt bidra inn i å utvikle nye konsepter. Velger vi deg, gjør vi det fordi vi har troen på deg, da skal du få lov til å prøve og feile! I Alv har vi stor takhøyde, og vi tror den raskeste måten å utvikle seg på er å bli kastet ut i prosjekter og lære mens man utfører reelle caser. Naturligvis med et nettverk rundt deg.

Velger vi deg, gjør vi det fordi vi har troen på deg, da skal du få lov til å prøve og feile.

Alv er et konsulentselskap med hoveddomene innenfor systemutvikling. Det er en bransje der den største utfordringen er å få tak i flinke nok konsulenter. Ofte står de flinke konsulentene fritt til å velge selskap, og de får ofte tilbud kastet etter seg. Derfor jobber vi etter en strategi som baserer seg på Inbound marketing. Vi ønsker å produsere godt innhold over tid, som skal sørge for at Alv hele tiden ligger top-of-mind hos våre potensielle medarbeidere og potensielle kunder. Dette er vår hovedoppgave, og du vil spille en viktig rolle i dette arbeidet.

Du trenger ikke ha noe kunnskap om it-bransjen, men du må digge å produsere innhold. Du må ha erfaring med videoredigeringsverktøy, helst Final Cut Pro. Basisferdigheter innen Adobe-produkter anses som pluss (Photoshop, illustrator o.l.).

Vi i Alv jobber for å bygge Norges mest attraktive konsulentselskap. Alv er produktet av konsulentene som jobber i selskapet. Dyktige konsulenter gjør Alv til et bra produkt. Derfor jobber vi for å legge til rette for at konsulentene våre utvikler seg raskere enn i andre konsulentselskaper.

Vi satser blant annet tungt i helt nye kontorer på 500 kvadratmeter, innredet som en leilighet rett ved Youngstorget. Vi brenner for engasjerte medarbeidere. Derfor er Alv heleid av sine ansatte. Alle som vil inviteres også til å delta i operative og stategiske møter, og får muligheten til å ta tak i emner de brenner for.

Bli gjerne litt bedre kjent med oss. Se vår ukentlige videoserie her: https://alv.no/videoserie
Eller besøk vår LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/company/alvnorge

Noe for deg? Da vil jeg gjerne høre fra deg

Mvh
Jakob Gjellestad

Chief Marketing Officer

Kontakt Oss

Alv © 2021