Alv Logo

Å være konsulent betyr mer enn bare timeføring.

Glem det at alle konsulentselskap som høres helt like ut et øyeblikk og forestill deg et sted hvor du virkelig kan være deg selv – og ikke minst, bli utfordret til å bli enda bedre.

Konsulentlivet byr på mange muligheter

Hei der! Hvis du leser dette, er det en sjanse for at du er litt lei av "business as usual". Det var vi også, det var derfor vi startet Alv. Vi er et sted der stemninga er hjemmekoselig, men hvor ting skjer i rask takt. Et sted hvor kolleger er gode sparringspartnere og hvor ideen din kan være det ‘The next big thing’ (les: datterselskap). Glem det at alle konsulentselskap som høres helt like ut et øyeblikk og forestill deg et sted hvor du virkelig kan være deg selv – og ikke minst, bli utfordret til å bli enda bedre.

Men bytte jobb nå?

Selv i trangere tider står Alv sterkt i sin visjon og verdier. Vi forstår at verden endrer seg, og vi møter disse endringene med samme entusiasme og lidenskap som alltid. Vårt fokus på å ansette dyktige fagfolk og drive kontinuerlig utvikling av både folk, kultur og selskap blir ikke nedprioritert. Å være konsulent hos Alv betyr ikke bare å telle timer – det handler om å bringe genuin verdi, innovasjon og ekspertise til bordet.

Hvem er Alv?

Vi er en sammensveiset gjeng på rett over 40 personer, med en blanding av prosjektledere, data og analyse, sikkerhetshoder, og selvfølgelig - utviklere som deg. Vi har et solid .Net-crew og en frontend-gjeng som koder i alt fra React til Vue til Go. Vi har også noen riktig flinke Java/Kotlin folk. Men vet du hva som er unikt? Hos oss er det DU som bestemmer retningen. Ingen ledergruppe, bare gode hoder som jobber sammen.

Og du da?

Du har mest sannsynlig jobbet en god stund, sett ting, gjort ting. Men viktigst av alt, du elsker fortsatt å kode. Og det som gjør at du virkelig ser frem til å gå på jobb? Det lille ekstra; muligheten til å virkelig engasjere deg, påvirke, og vokse – både personlig og profesjonelt.

Vi søker hovedsakelig etter fullstack .Net og Kotlin/Java-utviklere, men hvis du er flink i noe annet og har den riktige innstillingen, vil vi gjerne høre fra deg!

Hvorfor Alv?

Fordi vi bygger noe kult her. Tenk deg et sted hvor konsulentene driver retningen, hvor det er minimalt med byråkrati, og hvor fokuset er på at DU skal trives. Fokuset er på at du skal ha mulighet til å utvikle deg - den den retningen og farten som du vil. For gjør du det så leverer du bedre. Du blir den helhetskonsulenten som får lyst til å ta på seg kundehatten og bygge noe.

Vi har også noen herlige perks som trening, innedager, fritt utstyrsbudsjett, fester, og mye mer. For ikke å snakke om lokaler rett ved Youngstorget – hjertet av byen!

Sjekk ut hele smørbrødlista over alt vi tilbyr på Personalvhåndboka, og hvis du føler for det, gi oss et lite pip. Hvem vet? Kanskje ditt neste eventyr starter med Alv.

Har du spørsmål til oss i Alv?

Ta gjerne kontakt med Erika på erika@alv.no, eller spør oss i chatten!

Mulighetene i Alv

Blogg.

Tilbake
Neste