Alv Logo
DataPrat | Hjernen vår er lat, ikke la den lure deg! [Episode 2]

Hjernen vår er egentlig ganske lat.

Noen vet å bruke denne latskapen til sin egen vinning ved å presentere data på en måte som gjør at vi raskt kan dra feil slutninger. Og selv om noen gjør dette helt bevisst er det fort gjort å gjøre dette helt ubevisst om vi ikke tenker gjennom hva, hvordan og hvem vi presenterer data for!

Automatisering, visualisering og et felles språk rundt data er alle virkemidler som kan hjelpe deg i din jobb for å gjøre arbeidet med både små og store datamengder enklere. I dagens episode av Dataprat snakker vi om akkurat dette!

DataPrat er en serie med Martin Keseler Barland i Alv AS som handler om hvordan du kan og bør bruke data i din bedrift. Serien består av 5 episoder med tema rundt ulike blindsoner du kan ha når du skal ta beslutninger basert på data.

Følg oss i sosiale medier: https://www.instagram.com/alvnoas/ https://www.facebook.com/AlvNorge/ https://www.linkedin.com/company/alvn...

#ITkonsulent #Norgesnyekonsulentselskap #Alv

Hvis du ikke har hørt om oss før anbefaler vi deg sterkt å trykke på "Abonner" knappen over så du ikke går glipp av nye episoder!

Følg oss på veiene i å bygge Norges mest attraktive konsulentselskap!

Finn ut hva som gjør Alv unikt. Her har du 10 gode grunner til å jobbe i Alv: https://alv.no/no/hva+gjor+vi

På bloggen legger vi ut vårt aller mest faglige innhold - Les bloggen vår: https://alv.no/no/hva+mener+vi

Del