Alv Logo

Alv Arkitektskolen 2024.

På arkitektskolen vil du vil lære gode arkitekturprinsipper, særlig for skreddersydde løsninger. Du lærer om hva rollen som løsningsarkitekt innebærer, og hvordan man effektivt samarbeider med kunder eller interessenter for å ta gode arkitekturvalg og bygge gode løsninger.

Meld deg på til Arkitektskolen 2024

I høst åpner Alvs Arkitektskole for eksterne deltagere! På arkitektskolen vil du vil lære gode arkitekturprinsipper, særlig for skreddersydde løsninger.Du lærer om hva rollen som løsningsarkitekt innebærer, og hvordan man effektivt samarbeider med kunder eller interessenter for å ta gode arkitekturvalg og bygge gode løsninger.

Alv er et IT-konsulentselskap som ble etablert i 2019. Vi har spisskompetanse innen systemutvikling av skreddersydde løsninger, og har konsulenter med erfaring innenfor arkitektur, backend- og frontendutvikling, skyløsninger, data og analyseløsninger, sikkerhet og teknologiledelse. Vi utvikler løsninger for kunder som Norwegian Air Shuttle, Aize, Ruter, Tolletaten og FHI.

Som deltager på Alvs Arkitektskole vil du få en blanding av undervisning, diskusjon og en større praktisk oppgave, som du jobber med i en periode. Du får oppfølging, og støtte underveis i den praktiske oppgaven, og ved levert oppgave får du en grundig sluttevaluering.

Arkitektskolen gjør deg bedre rustet til å ta utvidet ansvar i prosjektene dine, og hjelpe deg ta skikkelig steg i retning å bli en god løsningsarkitekt.

Søknadsfristen for arkitektskolen er torsdag 15.august 2024. Vi har løpende opptak, så merk at det kan bli fullt før det.

Om kursholderne

Lars Espen Nordhus og Jan Tore Bøe leder Arkitektskolen i Alv.

Lars Espen Nordhus er en energisk og engasjert utvikler, techlead og arkitekt, med 11 års erfaring. Han har erfaring fra selskaper som Stanett, Kværner, Aize, Norwegian Air Shuttle og FHI. Han er ekspert på i C# og .NET stacken, i Azure. Lars Espen brenner for å bygge gode og pragmatiske løsninger, han er veldig interessert i ytelse og litt for ofte finner du Lars Espen lysende grønn på Slack midt på natten mens han refakturerer løsningene han jobber med.

Jan Tore Bøe har 17 års erfaring som utvikler, techlead og arkitekt, fra selskaper som Statnett, NAV, Folkeregisteret, Tolletaten og AF gruppen. Han er ekspert på Java/Kotlin stacken, og er en problemløser av rang. Jan Tore brenner for forenkling, ytelse og liker å lage elegante og effektive løsninger.

Pål Anders Nordgaard er Datavarehusarkitekt i Alv, og foredragsholder på arkitektskolen og har 10 års erfaring med Data og Analyse. Han har erfaring fra kunder som Hurtigruten, Bane NOR og Teleplan for å nevne noen. Pål Anders er god til å lage løsninger som er enkle å vedlikeholde, og er opptatt av løsninger som løser kundenes problemer, uten å goldplate for mye.

Renée Hamsund har 24 års erfaring som utvikler, arkitekt og de seneste årene teknologileder, og er foredragsholder på arkitektskolen. Hun har bred erfaring fra offentlig og privat sektor, og har vært konsulent hos store kunder som Ruter, Forsvaret og Nato. Renée er god til å bygge team som spiller hverandre gode, og som sammen utvikler gode løsninger. Med bakgrunn som arkitekt selv, og etter samarbeid med mange arkitekter opp gjennom årene, har Renée mange gode historier å bidra med.

Krav til deltagere

Du er interessert i arkitektur, hvordan man strukturerer løsninger, og hvorfor noen løsninger blir gode og noen blir skikkelig dårlige. For å få noe ut av programmet må du ha noen års erfaring som utvikler, helst med noe erfaring innenfor backendutvikling og noe erfaring med infrastruktur.

Du får mye ut av programmet om du har erfaring som techlead, eller har begynt å ta et utvidet ansvar i retning arkitektur i prosjektene du jobber i.

Pris

Deltagelse på arkitektskolen koster kr 34 000,- eks. mva per person. Dette inkluderer deltagelse på alt opplegg, overnatting og mat på helgesamlingen i oktober, samt avslutningsmiddagen.

Program

Påmelding

Meld deg på til årets arkitektskole

Sikre din plass i dag

Blogg.

Tilbake
Hvorfor investere i fremtidens kontor?
Neste