Alv Logo

Jobbmuligheter i Alv.

Vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap. For å lykkes med dette, trenger vi flere medarbeidere. Her kan du lese litt mer om jobbmulighetene i Alv.

Noen av mulighetene i Alv

Alv er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Vi ser primært etter det vi kaller helhetskonsulenten. Med det mener vi kombinasjonen av faglig dyktighet og sosiale ferdigheter. Det vi ser aller mest etter er imidlertid at du er engasjert og at du har lyst til å utvikle deg videre.

Alv har en målsetting om å ha relativt få, men gode kunder, så selv om vi stort sett leier ut konsulenter på bistandskontrakter enkeltvis, er veldig mange av konsulentene i Alv i oppdrag med andre Alver.

Kjernen i Alv er systemutvikling, og de fleste jobbmulighetene i selskapet er sentrert rundt det. Under kan du lese mer om noen av mulighetene som finnes og hva som er viktig for oss i de ulike rollene.

Utvikler

Alv har miljøer innen både C#/.Net, Java og frontend. Vi driver primært med nyutvikling av skreddersømsløsninger og alle utviklere i Alv er leid ut til en av kundene våre i det vi kaller langtidsoppdrag. Det er oppdrag på alt fra 3 måneder, opp til flere år.

For øyeblikket har vi utviklere ute hos blant annet Aize (.Net, Angular og Java), Norwegian (.Net), Tolletaten (Java) og DNB (React og Gatsby), for å nevne noen.

→ Søk som utvikler i Alv.

Sikkerhetskonsulent

Alv jobber først og fremst med teknisk sikkerhet. Vi har kompetanse i alt fra teknisk sikkerhetsrådgiving, til sikkerhetstesting og phishing. Innen sikkerhet varierer lengden på oppdragene til våre konsulenter på alt fra noen få dager innen overordnet pentesting, til flere år for noen rådgivere innen teknisk sikkerhet. Sikkerhetsmiljøet vårt er nært knyttet til miljøene våre innen både utvikling og data&analyse.

Vi har i dag to konsulenter ute hos sikkerhetsavdelingen til NRK og vi bistår en rekke kunder for kortere sikkerhetstest-/pentest-oppdrag.

→ Søk som sikkerhetskonsulent i Alv.

Prosjektleder

Prosjektlederne i Alv har først og fremt kompetanse og efaring med ledelse av systemutviklingsteam, team innen data & analyse, eller informasjonssikkerhetsprosjekter. Våre prosjektledere har også erfaring innen funksjonell arkitektur og produktledelse og produkteierskap. Det viktigste for Alv er å bygge effektive team og å jobbe med kunden, ikke bare for dem.

Prosjektlederne i Alv sitter i dag ute hos kunder som Aize, Ruter, Tolletaten og Posten.

→ Søk som prosjektleder i Alv.

Data & Analyse

Alv har kompetanse på det meste innen data & analyse, fra ETL og datavarehus, til maskinlæring og kunstig intelligens. Alle våre data & analyse-konsulenter jobber tett med utviklerne våre. Alv har primært kompetanse på Azure og Power BI, Python, TensorFlow og PyTorch.

Alv jobber i dag med data & analyse for kunder som Banenor, Bank Norwegian og Equinor.

→ Søk på våre data og analyse-stillinger i Alv.

5 raske facts om Alv

  • Alv er ansatteid. Det betyr at alle som begynner i Alv får muligheten til å kjøpe seg inn i selskapet. På den måten får man være med å ta gevinst av de verdiene man sammen skaper.
  • Alv skal være en plass der du har mulighet til å utvikle deg raskere enn andre steder. Det får vi til gjennom å bli godt kjent. Jo bedre vi kjenner hverandre, jo raskere og bedre kan vi utvikle og utfordre hverandre. Derfor gjør vi mye morsomt sammen, og har romslige budsjetter både når det kommer til sosiale og faglige aktiviteter.
  • Alv har ingen ledergruppe. I Alv har vi AlvOps. Annenhver tirsdag arrangerer vi AlvOps som er et strategisk og operativt møte der alle som ønsker kan delta. På denne måten kan du engasjere deg i de sakene som er viktig for deg, og få et unikt innblikk i hva som skjer i selskapet.
  • Annenhver fredag har vi AlvFredag. Disse fredagene møtes alle i Alv på kontorene i Pløens gate 7 fra og med lunsj. Vi trekker derfor alle ut av oppdrag for å gjøre aktiviteter sammen, både faglig eller sosialt.
  • Pløens gate 7 - Vårt hjem. Pløens gate 7 er ikke som andre kontorer. Føl deg som hjemme. Shoes off, og kjøleskap som alltid er fylt opp.

Blogg.

Tilbake
Neste