Alv Logo

Personvernerklæring.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

  Personvernerklæring for Alv AS

  Vilkårene:

  Jeg godkjenner herved at mine personopplysninger blir registrert og behandlet i forbindelse med en rekrutterings- og salgsprosess hos Alv AS. Opplysningene som blir oppgitt, vil være tilgjengelige for HR og de ansvarlige for rekruttering og salg innenfor organisasjonen, i samsvar med EUs personvernforordning (2018), GDPR.

  Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

  Behandling av personopplysninger

  Søknadsskjema:

  Informasjonen du oppgir i søknaden vil bli registrert hos Alv AS i selskapets interne rekrutteringsdatabase.Følgende personopplysninger vil bli behandlet:

  • Fullt navn
  • Kontaktopplysninger: e-postadresse, telefonnummer, adresse
  • Svar på utvalgte spørsmål i søknadsskjemaet
  • CV
  • Søknadsbrev
  • Andre vedlagte dokumenter (for eksempel vitnemål)

  Andre skjema:

  Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn sendt til oss på e-post. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om.

  Alv AS er behandlingsansvarlig

  Alv AS har ansvaret for behandlingen av dine personopplysninger.

  Formål med opplysningene

  Alv AS vil bruke disse opplysningene til å evaluere jobbsøknaden din. Søknaden vil bli behandlet gjennom en kandidatprofil som inneholder informasjonen du har oppgitt i forbindelse med søknaden.
  Eventuelle spørsmål angående behandlingen av personopplysninger kan rettes til kontaktpersonen nederst i denne teksten.

  Tilgang til opplysningene

  HR og de som er ansvarlige for rekruttering innen Alv AS vil ha tilgang til opplysningene som er gitt. Vær alltid forsiktig med hvilken informasjon du deler i søknaden, og gi kun relevant informasjon for den aktuelle stillingen.

  Lagringstid for personopplysninger

  Alle personopplysninger vil bli slettet fra Alv AS' rekrutteringsdatabase innen 24 måneder etter din siste søknad.

  Dine rettigheter

  Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger gjennom en datauttrekk. Du kan også be om retting av feilaktige opplysninger eller sletting av informasjon om deg. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt til behandlingen av personopplysningene dine ved å kontakte Alv AS. Dette vil føre til at søknaden og tilknyttede personopplysninger vil bli slettet fra rekrutteringsdatabasen.

  Vi benytter Plausible til å innhente informasjon om trafikk på våre nettsider. Plausible bruker ikke informasjonsskaplser, men gir oss muligheten til å se hvilke sider som besøker, lengden på besøk, og hvordan brukere beveger seg på nettsiden. Dette er anonym data., og brukes til å forbedre nettsideopplevelsen.

  Veiledninger:

  Innebygd innhold fra andre nettsteder

  Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks. videoer, bilde, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

  Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

  Kontaktinformasjon for spørsmål om datauttrekk, endring, sletting av opplysninger og andre spørsmål om behandling av personopplysninger:

  Organisasjonsnummer: 822 704 042


  Postadresse: Pløens gate 7, 0181 Oslo

  Telefon: 91 92 92 18

  E-postadresse: hei@alv.no

  Erklæringen gjelder for følgende: www.alv.no

  Alv AS, ved Erika Mckenzie, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

  Blogg.

  Tilbake
  Hvorfor investere i fremtidens kontor?
  Neste