Alv Logo

Hva Alv tilbyr.

Lurer du på noe helt konkret? Bruk gjerne chatten nederst til høyre for å få raskt svar fra en i Alv.

For små og mellomstore bedrifter er det vanskelig å få ordentlig oppmerksomhet og god oppfølging av større konsulentselskaper, som er mer opptatt av selskapene som kan gi stor omsetning.

Trenger du en utviklingspartner, innenfor systemutvikling, prosjektledelse, data og analyse eller sikkerhet, så kan Alv være riktig for deg.

Du er viktig for oss, uansett om du har et begrenset behov for støtte. Vi vet hvor viktig kvalitet er, også når man bare trenger mindre prosjekter eller endringer.

Vi er et helt uavhengig selskap, og har ingen agenda om å pushe hyllevare fra noen spesifikk leverandør. Vi er derfor en god sparringspartner også når dere vurderer om dere skal gå for en leverandør, eller velge et system.

Vi kan teknisk rådgivning. Skal du kjøpe en ny løsning, men du vet ikke hva du burde spørre om og undersøke teknisk? Dette er ikke nødvendigvis en stor jobb, men det er en viktig jobb, for å sikre at systemene dine kan brukes utover bare funksjonalitet, men også med tanke på å snakke med andre systemer og nyttiggjøre seg av data i systemet.

Skal vi gå for hyllevare eller skal vi gå for noe eget? Trenger vi å utvikle noe selv? Her kan vi hjelpe deg.

Hva Alv tilbyr-tjenester

Konsulenter.

Blogg.

Tilbake
Neste