Alv Logo

Penetrasjonstester som sikrer systemene dine.

Alv har spesialiserte sikkerhetstestere som kan gjennomføre penetrasjonstester til fastpris for kunder. Vi tilbyr både eksterne og interne sikkerhetstester, i tillegg til applikasjonstester. Vi kan også gjennomføre modenhetsanalyser.

Få kontroll på den tekniske sikkerheten med penetrasjonstest

De aller fleste bedrifter er helt avhengige av IT-systemene sine for å sikre drift av sin virksomhet. Når man er avhengig av at IT systemene er tilgjengelige og at de virker som de skal, er det også avgjørende å ha kontroll på den tekniske sikkerheten til disse systemene.

Den tekniske sikkerheten får man kontroll på gjennom sikkerhetstesting. Tester hvor etiske hackere kartlegger sårbarheter til systemene og forsøker å benytte dem for å se hva man kan få tilgang på.

Alv har skikkelig gode hackere, som er trent til å komme seg inn på og få kontroll på systemene dine. Som et resultat får du oversikt over hvordan du kan lukke sikkerhetshullene de finner, slik at ondsinnede hackere ikke gjør det samme.

De tar rundt 2 uker å gjennomføre, så man får god kontroll på sikkerheten sin raskt med en sikkerhetstest.

Testrapporten

Når man har gjennomført en sikkerhetstest får man en rapport med oversikt over statusen til de tekniske systemene, og hvilke utbedringer det anbefales å gjøre for å gjøre systemene sikrere.

Tiltakene som blir foreslått etter testen er ikke nødvendigvis tidkrevende å iverksette, av og til er det snakk om små endringer i konfigurasjoner, som skal til for å sikre løsningene, eller andre krav til innlogging eller autentisering. 

Vi hjelper deg i gang

Hvis du ønsker å få bedre kontroll på den tekniske sikkerheten din, tar vi gjerne et uforpliktende møte med deg, for å forstå behovet til din bedrift bedre, og foreslå en vei videre.

Vi tilbyr

  • Sårbarhetsscan
  • Ekstern sikkerhetstest
  • Intern sikkerhetstest
  • Applikasjonstester
  • Infrastrukturevaluering av skyinfrastruktur

Lurer du på hvordan virksomheten din påvirkes?

Avtal et uforpliktende møte med oss

innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

Tenker du på å kjøre i gang med et prosjekt?

Ta kontakt med oss for å se om vi har passende konsulenter tilgjengelig.

Blogg.

Tilbake
Hvorfor investere i fremtidens kontor?
Neste