Alv Logo

Hvordan leie inn konsulenter?.

Alv er her for å hjelpe både nye og eksisterende kunder. Vi tilbyr både hele team og enkeltkonsulenter. Hvordan går man frem for å leie inn en konsulent?

En av de store fordelene med å leie inn en konsulent, er at du i mange tilfeller kan styrke teamet ditt tilnærmet umiddelbart.

Alv-konsulenter kan ofte være på plass kun få dager etter at du tar kontakt med oss. På den måten slipper du å miste hastighet, selv om du skulle mangle kapasitet, ekspertise, eller begge deler.

De aller fleste Alv-konsulenter er leid inn i 100%-kontrakter. Dette betyr at en konsulent er fullt fokusert og tilgjengelig for én kunde av gangen. Denne kontraktsformen sikrer kundene våre verdi for hver eneste time konsulenten er innleid. Hvis en konsulent fra Alv blir syk, sykemeldt, eller av andre grunner ikke kan være tilgjengelig for kunden, påløper det heller ingen kostnader.

Vi tilbyr også konsulenter for kortere oppdrag, og i noen tilfeller også fastpriskontrakter, om vi gjør jobb som er mer avgrenset og spesifisert.

Avhengig av erfaringsnivå og varighet på oppdrag, koster det som regel mellom 1 100 kr og 2 000 kr/t eks.mva å leie inn en Alv-konsulent. Prisen er avhengig av type kompetanse, hvor mange års erfaring konsulenten har, samt hvor lenge kunden ønsker å leie inn konsulenten. Du leier inn én, eller flere spesifikke konsulenter og du får selvsagt anledning til å snakke med, eller intervjue konsulentene før du sier ja til dem.

Har du behov for konsulentbistand?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte

Eller ta kontakt med oss i chatten.

Konsulenter.

Blogg.

Tilbake
Neste