Alv Logo

Databricks partnerskap.

Databricks er en skybasert plattform for data engineering og data science som hjelper bedrifter med å analysere store mengder data og utvikle maskinlæringsmodeller.

  Databricks partnerskap

  Databricks er en skybasert plattform for data engineering og data science som hjelper bedrifter med å analysere store mengder data og utvikle maskinlæringsmodeller. Plattformen tilbyr en rekke verktøy og tjenester for å gjøre det enklere å samle, rense og analysere data, og for å utvikle, trene og implementere maskinlæringsmodeller.

  Databricksplattformen er bygget rundt en Data Lakehouse-arkitektur.

  Databricks Academy for partnere

  Databricks Academy for Partners er et utdanningsprogram som er utviklet av Databricks for sine partnere. Programmet gir partnere mulighet for å lære om Databricks-plattformen og dens funksjonalitet, og det gir dem verktøy og ressurser for å kunne tilby Databricks-tjenester til sine egne kunder.

  Denne plattformen tilbyr en rekke onlinekurs og -programmer som dekker ulike områder innen datavitenskap og maskinlæring. Kursene gir partnere kompetanse innen blant annet datainnsamling, dataanalyse, maskinlæring og implementering av maskinlæringsmodeller.

  Avtal et uforpliktende møte, så ser vi på det sammen.

  Hvordan bruke Databricks?

  Data Lakehouse arkitektur

  Data Lakehouse-arkitektur er en datalagrings- og behandlingsarkitektur som kombinerer elementer fra datalake og datavarehus. Arkitekturen gir en fleksibel og skalerbar løsning for å lagre og analysere store mengder strukturerte og ustrukturerte data, og den gir mulighet for både batch- og strømbehandling av data.

  Arkitekturen består typisk av en datalake og et datavarehus som kjører side om side. Datalake er et sted der man kan lagre store mengder ustrukturerte data, slik som loggfiler, bilder og videoer, i sin opprinnelige form. Datalake bruker en "schema-on-read"-tilnærming, som betyr at data struktureres og analyseres først når de skal leses.

  Datalake kan brukes for å lagre store mengder data på en fleksibel måte, mens datavarehus kan brukes for å strukturere og analysere data på en effektiv måte.

  Data Lakehouse-arkitektur gir også mulighet for å kjøre avanserte analyser på data, slik som maskinlæring og kunstig intelligens, direkte på dataene i datalake. Dette kan gjøre det enklere og mer effektivt å utvinne innsikt fra data, og det kan bidra til å støtte beslutningstaking og forbedre virksomheten.

  innleie av enkeltkonsulenter-tjenester

  Trenger du hjelp til å komme i gang?

  Vi har kompetansen du trenger!

  Blogg.

  Tilbake
  Hvorfor investere i fremtidens kontor?
  Neste